fotografen

 

Onze fotografen en overig personeel

 

Mijn naam is José Bergefurt, teamleider bij Kiddo Foto. Met mij kunt u een afspraak maken voor een bezoek van een van onze fotografen aan uw lokatie. En verder ben ik aanspreekpunt voor vragen en eventuele problemen.

Mijn naam is Matty Maas, sinds 2011 freelance fotograaf bij Kiddo Foto in de regio Gelderland. Met mijn achtergrond als peuterleidster voel ik mij goed thuis op peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Ik haal alles uit de kast om er voor de kinderen en de groepsleiders een leuke, ontspannen ochtend/middag van de maken zodat iedereen vrolijk en spontaan op de foto komt. Wil je knuffel of favoriete speelgoed ook op de foto, dan neem je die toch gewoon mee!

Mijn naam is Michelle Peeters en ik ben al mijn leven lang met fotografie bezig. Op mijn zesde had ik mijn eerste fototoestelletje. Sinds 2007 heb ik mijn eigen fotografie-bedrijf en ben ik als freelancer aan de slag. Sinds 2013 werk ik met veel plezier voor Kiddo Foto. Het fotograferen van kinderen (en dan vooral de hele kleintjes) blijft fascinerend en geeft een hoop lol en plezier. De verveling zal hier niet snel toeslaan!

Ik ben Roëlla Verhoeven, freelance fotograaf. Mijn specialiteit is het fotograferen van mensen, van 0 tot 100 jaar! Maar het liefste kleine, blije gezichtjes! Voor Kiddo werk ik al sinds 2011. Ik zorg er altijd voor dat het fotograferen voor iedereen leuk is, voor de leidsters maar vooral voor de kinderen. Want dat zie je terug op de foto.

Mijn naam is Karen Lustenhouwer. Sinds 2013 freelance fotograaf bij Kiddo foto in de regio Noord-Brabant. In 2009 afgestudeerd als fotograaf aan de HBO kunstacademie. Van kinderen word ik blij, dus daarom doe ik dit werk met veel plezier en dat is te zien op de foto’s. Ik ga een spel aan met ze, waardoor je pure foto’s krijgt, hoe de kinderen echt zijn. Ik krijg van de groepsleidsters veel complimenten over hoe leuk ik dat doe. Het is een vrolijk beroep, waarin ik elke keer weer op zoek ben naar de echte lach, die bij kinderen te vinden is.

pinboard-1000

Reacties zijn gesloten.