Kinderdagverblijven

 

De foto’s van de eerste levensjaren van een kind zijn extra bijzonder. Nog leuker wanneer een kind zichzelf is en spelenderwijs voor een hippe achtergrond op de foto gaat.
Kinderen houden van spelen, onze fotografes gelukkig ook. Door een flexibele planning geven wij de kinderen de ruimte om spelenderwijs op de foto te gaan. Dit levert vrolijke en spontane beelden op waar we allemaal blij van worden. Spontane interacties zorgen voor de leukste beelden waar wij trots op zijn! Dit geldt met name voor de kinderen die kunnen kruipen en lopen. Maar ook baby’s laten we zo natuurlijk mogelijk poseren. Door deze kindvriendelijke aanpak hoeven ze niet echt te poseren en lijkt het een spelletje of kinderfeestje voor ze en hebben ze vaak niet eens door dat ze gefotografeerd worden. En als de fotograaf met het kind meespeelt is het ijs al snel gebroken. Ook bij kinderen die normaal wat angstig zijn.

Afhankelijk van het aantal kinderen komt de fotograaf meerdere dagdelen fotograferen. Dit heeft als voordeel dat zo min mogelijk kinderen hiervoor apart uitgenodigd hoeven te worden.

Een mini-reportage

Van elk kind op uw kinderdagverblijf worden drie verschillende opnamen gemaakt. Naast de traditionele portretfoto maken we ook altijd een tweetal vrijere foto’s waar het kind wat ‘losser’ op staat met een wat ruimere kadering. Soms een foto van het kind als geheel, soms met een stuk speelgoed in de hand, baby’tjes vaak liggend op hun buik of zittend als ze dat al kunnen. We kijken goed welke pose het beste bij het kind past. Verlegen, stoer, open, afwachtend. We laten het kind het zelf bepalen! En dat levert hele leuke, natuurlijke foto’s op. Zo nodig worden snotneusjes, waterpokken, glimplekjes of andere tijdelijke storende elementen digitaal verwijderd

Mocht er een broertje en/of zusje aanwezig zijn of wil uw zoon/dochter met een vriendje of vriendinnetje op de foto, dan maken we uiteraard extra foto’s!

set-kdv-phe

set-kdv-kiddoserie

Reacties zijn gesloten.