Scholen

 

Het maken van schoolfoto’s is een specialisme. Bij ons kunt u rekenen op de expertise en professionaliteit die nodig is voor het maken van een mooie schoolfoto. Wij stellen elk kind in staat om zich ontspannen te laten fotograferen zodat het eindresultaat een spontane en natuurlijke foto oplevert. We fotograferen de kinderen op een school, zittend of staand op of achter een leuke vintage kist voor een hippe achtergrond.

Een mini-reportage

Van elk kind worden drie verschillende opnamen gemaakt. Naast de traditionele portretfoto maken we ook altijd een tweetal vrijere foto’s waar het kind wat ‘losser’ op staat met een wat ruimere kadering. We kijken goed welke pose het beste bij het kind past. Verlegen, stoer, open, afwachtend. We laten het kind het zelf bepalen! En dat levert hele leuke, natuurlijke foto’s op. Zo nodig worden glimplekjes, pukkeltjes of andere tijdelijke storende elementen digitaal verwijderd

Mocht er een broertje en/of zusje aanwezig zijn of wil uw zoon/dochter met een vriendje of vriendinnetje op de foto, dan maken we uiteraard extra foto’s!

schoolfoto-achtergronden

Foto-montage

Een extra optie waarvoor u kunt kiezen is een fotomontage waarbij meerdere opnamen in één foto worden gemonteerd. Dit is op maat te leveren bij  nabestellingen.

collage-studio

Uiteraard worden bij alle programma’s klassefoto’s gemaakt. De klassefoto wordt bij elke set meegeleverd.

Foto-schilderij
Een tijdje geleden zijn we een leuke samenwerking met schilderes Yulia van ‘Art voor jouw Hart’ gestart. Zij tovert fotoportretten om in echte schilderijen met achtergronden die op de interesses van het kind zijn gebaseerd. En niet alleen kinderen, ook volwassenen en huisdieren kunnen worden vereeuwigd op haar doeken! Ook dit is op maat te leveren bij nabestellingen.

art-voor-jouw-hart

Wij staan open voor andere ideeën of wensen.

Reacties zijn gesloten.